Hvordan få flere følgere i Sosiale Medier

Ønsker du å oppnå flere følgere i dine sosiale medie kanaler? Lurer du på hvordan du skal gå frem? Eller ønsker du å vokse i sosiale medier uten å betale for promotering? Her er fem enkle trinn for å øke antall følgere på dine kanaler. 

Engasjer deg i andre sine kanaler
Det er alltid kjekt å følge noen som allerede viser interesse på din profil, enter det gjelder likes, kommentarer eller noen som allerede følger deg. Ved å vise interesse i andres profiler er det større sjanse for at de vil legge merke til deg og din profil.. Du vil da potensielt kunne tiltrekke deres oppmerksomhet, som kan føre til en ny følger.

Bruk gjerne utforsk siden på Instagram, TikTok, Snapchat eller YouTube for å oppdage nye profiler. 

Post innhold kontinuerlig
Å poste innhold kontinuerlig kan gjøre at flere legger merke til din profil. Her er det ikke snakk om å måtte poste innhold hver eneste dag, men å poste med gjevne mellomrom slik at det alltid er nye bilder/videoer å se for besøkende på din profil. 

Her kan det være ideelt å tenke dynamisk innhold. Liker du å se på reels eller videoer som andre poster? Det samme vil nok følgere ønske å se fra deg. 

Finn din stil
Det er viktig å finne sin egen stil på innholdet du poster i Sosiale Medier. Dette kan være en type filter du bruker, et type innhold du liker å publisere som reels, selfies, natur eller hva du ønsker. Noen liker å spille på humor på sin profil, andre liker gjerne å poste mer seriøst innhold, mens noen dropper rett og slett caption for en rein stil. Finn en balanse som passer deg, men som gir et utrykk av hvem du er og hva din sosiale medie stil er.

Engasjer følgerene dine
Om du har 20, 200 eller 2000 følgere; engasjer dem. Dette kan være med å stille spørsmål i caption, en spalte på Instagram story eller ved å skape innhold som gir verdi for dine følgere. Still spørsmål til følgerene dine, engasjer de gjennom pools og søk kontakt med de som følger deg. Dette kan raskt gi engasjement rundt din profil, og noe som kan sikre deg flere følgere. 

Instagram story (story generelt)
Instagram story har stor effekt på de som følger deg. Instagram story er sett på som mer lavterskel, og er enkel underholdning for dine nåværende og potensielt nye følgere. Kanskje du ikke er komfortable med å poste nye bilder hver dag på din Sosiale Medier profil, men noen enkle stories som bilder eller videoer skal ikke så mye til for å gjennomføre. Story funksjonen er tilgjengelig på Instagram, Facebook og Snapchat. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *