Avent Studio

SKAP DIN EGEN direktesendte TV-SENDING, KURS eller webinar

Book studiotid

Studioprosjekt

Coop

Vestland Fylkeskommune

Kinn kommune

Norsk Hjortesenter / NJFF / Vestlandet Bondelag

Studio for opptak og live-sendinger

Vårt komplette kringkastingsstudio ligger trygt til i coworking-space’t Peak Florø, midt i sentrum av byen. Studioet brukes av oss for å produsere engasjerende og spennende innhold, men kan også leies av din bedrift på timesbasis – selvfølgelig også med kompetansen som trengs.

Enten du vil skape ditt eget talkshow, holde en presentasjon eller intervju, holde et kurs, eller bare formidle ditt budskap – vi sørger for topp teknisk kvalitet, opptak for senere bruk, og selvsagt streaming til ditt Teams-møte eller seminar, Zoom, YouTube, Facebook eller andre plattformer du ønsker å sende via.

KONTAKT OSS

Studioet vårt

Vi jobber daglig med innholdsproduksjon for våre kunder. Video, streaming og filmproduksjon er i vinden som aldri før. Vi har derfor skapt et moderne og anvendelig kringkastingsstudio som en ressurs for vår egen interne medieproduksjon, men og for å dekke behovene til små og store bedrifter – enten du vil formidle via video/film via Teams, din YouTube-kanal eller nettside.

FÅ TILBUD PÅ STUDIO eller filmproduksjon

Deg i rampelyset

100 % fokus på deg og ditt budskap – med topp kvalitet på uttrykk, samt lyd- og bildekvalitet

Dine kanaler

Hvor finnes dine målgrupper? Facebook, YouTube, Teams, Zoom, Google, Vimeo, Instagram, din nettside? Vi strømmer ditt program via dine kanaler

Ditt budskap

Glem teknologien, tekniske utfordringer, kamera og lys, mikrofoner, programvare og internettproblemer. Fokusér på ditt budskap, så ordner vi resten